گردو نه تنها خوشمزه است بلکه برای سلامت قلب و پوست بسیار مفید و پرفایده است.
گردو یکی از منابع مهم پروتئین گیاهی و منبع سرشار از چربیهای امگا ۳ و اسید آلفا لینولئیک است که تأثیر مفید هر دو در عملکرد مناسب عروق شناخته شده هستند.
گردو همچنین حاوی خواص آنتی اکسیدانی قوی برای پیشگیری از سرطان است. چربیهای اشباع نشدهی تک زنجیرهای موجود در گردو برای مقابله با کلسترول بد خون و کاهش آن در بدن و نیز برای کاهش لیپو پروتئین که عامل تصلب شرایین است، بسیار سودمند میباشد.
گردو در عین حال حاوی نوعی اسید آمینه به نام ال - آرمبینین است که به جریان بهتر خون در عروق کمک میکند.
به گزارش شبکهی خبری سی بی سی، کارشناسان تغذیه میگویند گردو غذای مغز است و نقش مهمی در بهبود عملکرد سلولهای مغزی ایفا میکند تا جایی که حتی شما را به مرور زمان و با مصرف روزانه باهوشتر میکند.
ملاتونین یکی دیگر از مواد مفید موجود در گردو است که به بهبود خواب کمک میکند و بنابراین در کاهش بیخوابی و رفع سایر اختلالات خواب مؤثر است.
سلام دوست عزیز
درباره خواص سایر میوه ها هم بنویس خیلی خوب نوشتی
موفق باشی
سلام مرسی حتما
موفق باشید